Mitt første møte med India

Skrevet av Ida Kristin Vollum - 13. februar 2019

Mitt første møte med India

Tenk at jeg skulle få oppleve eksotiske India, og at jeg i bagasjen hjemover hadde med meg noen av de mest minnerike opplevelsene. I dette blogginnlegget forteller jeg om mitt første møte med India.

Les mer...

Lek deg med julemotiver

Skrevet av Tove Virata Bråthen Foto: Ida Kristin Vollum - 14. desember 2017

Lek deg med julemotiver

I jula er det mange spennende motiver å leke seg med, ikke minst på grunn av alle de fine lysene vi dekorerer med og stemningen dette gir. All pynten vi bruker gir deg masse muligheter for å boltre deg med detaljer. Og vil du ta bilder utendørs? Hvorfor ikke slå deg litt løs i julegatene.

Les mer...

5 enkle tips til gode feriebilder

Skrevet av Tove Virata Bråthen Foto: Ida Kristin Vollum - 24. juni 2017

5 enkle tips til gode feriebilder

I denne bloggen gir vi deg fem enkle tips som kan bidra til at du kommer hjem med spennende bilder fra ferien din og at det rett og slett blir morsommere å ta bilder.

Les mer...

Tilbake til vakre Milos etter 12 år

Skrevet av Ida K. Vollum Foto: Ida K. Vollum & Tove V. Bråthen - 8. september 2016

Tilbake til vakre Milos etter 12 år

Det skulle gå 12 år før vi igjen fikk besøkt øya Milos i Hellas. Den vakre øya som bugner over av opplevelser for de eventyrlystne, men som også gir ro og sjelefred for de som trenger litt avkobling.

Les mer...

Fototips – lek med perspektivet

Skrevet av Tove Virata Bråthen Foto: Ida Kristin Vollum - 27. juli 2016

Fototips – lek med perspektivet

Noe av det som kan gjøre stor forskjell i bildene dine er å leke med perspektivet. Om du klarer å vise verden fra et litt annet ståsted enn det betrakteren vanligvis ser, vil bildene dine garantert få mer oppmerksomet. Det som oppleves nytt og annerledes er mye lettere å engasjere seg i enn det vi alltid ser. Vi oppfordrer deg til å bruke de resterende sommerukene på å være kreativ med perspektivet når du tar bilder. Og send oss gjerne et bilde med fokus på perspektiv i skjema nederst i innlegget.

Les mer...