NETTKURS

SJEKK UT VÅRT NETTKURS I KREATIV FOTOGRAFERING

NETTKURS

VI HAR GLEDEN AV Å PRESENTERE NETTKURSET KREATIV FOTOGRAFERING

På bakgrunn av stor etterspørsel etter kursene våre, lanserer vi nå nettkurs slik at flere kan få gleden av denne fotokunnskapen. Det første kurset vi har laget nettkurs av tilsvarer dag en på grunnkurset vårt og har fått tittelen «Kreativ fotografering». Dag to med fokus på grunnleggende kamerateknikk kommer også etter hvert.

Kurset «Kreativ fotografering» dreier seg om fotokunnskapene som er uavhengig av det tekniske. Det vil handle om hvordan du kan ta kreative bilder, hvordan du kan utvikle fotoblikket ditt. Derfor kan du ta kurset uavhengig av hvilket kamera du har. Du kan til og med ha nytte av det om du bruker mobilkamera.

Utgangspunktet er å få mest mulig ut av det motivet du har foran deg på en kreativ måte. Kunnskapene du lærer kan du anvende uavhengig av hvilke type bilder du liker å ta, om det er portretter, natur, kultur, detaljer, aktiviteter eller andre motiver. Du kommer til å lære om temaer som lys, avstand til motivet, perspektiv, detaljer og makro, og ulike aspekter ved komposisjon.

Kurset er 2 timer og 30 minutter langt, og dekker det du trenger for å komme raskt i gang med kreativ fotografering. Hver kursvideo avsluttes med sammendrag og hvert kapittel har egne oppgavevideoer.

 

PRIS OG BESTILLING

Pris: 1895,-
Du blir eier av kurset og kan bruke det hvor lenge og hvor ofte du vil. Kurset kan sees på datamaskin, nettbrett eller mobil.

Benytt den blå knappen nederst på siden eller til venstre for å kjøpe kurset.

Om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål før du kjøper kurset, ta kontakt med Tove på tove@vestfoto.no eller på telefon 90545559.

HAR DU LYST Å GI NETTKURSET I GAVE?
Benytt «This product is for someone else» i ordreskjemaet du kommer til eller ta kontakt på tove@vestfoto.no så hjelper vi deg.

Screenshots fra kurset

 

«Flott kurs, ser frem til fortsettelsen.» -jamafo

 

«Lærerikt kurs som setter fokus på detaljene. Masse tips til den som vil gjøre noe annet enn å kun ta selfies!» – Per

 

«Eg har vore testbrukar av nettkurset Kreativ fotografering, som tilsvarar fyrste dag av grunnkurset eg deltok på, våren 2014. Eg opplevde nettkurset som ein veldig fin og interessant måte å ta eit fotokurs på. Eg vart heilt oppslukt av dei flotte bildeeksemplene, og syntes at temaene vart presentert på ein enkel og fengslande måte. Sjølv om eg hadde høyrt teorien og sett nokre av bildene før, gav dette ein heilt ny motivasjon og det fungerte supert som ein repetisjon. Det som er ekstra fint er at ein, f.eks i ein travel kvardag, kan ta eit slikt kurs i heilt sitt eige tempo og repetere det ein måtte ønskje når ein måtte ønskje. Skikkelig tommel opp!»  – Anita Søllesvik


KURSHOLDER


TOVE VIRATA BRÅTHEN

Tove har holdt fotokurs sammen med Ida Kristin Vollum siden våren 2012, hovedsaklig på Vestlandet, og fra sommeren 2015 også i Lofoten.

Hun har drevet Vestfoto siden 1998. Hun har hatt mange fotoutstillinger, utgitt postkort, kalendere, CD-romer og en rekke lokale bøker. Den første boka kom i 2006 – Haugalandet tegnet med lys. Etterhvert har det blitt bøker om Skudeneshavn, Ryvarden, Karmøy og Haugesund. Høsten 2013 ble boka “Nordsjøvegen – en reise i vakkert kystlandskap” lansert.

 

 

PRIS OG BESTILLING

Pris: Kr 1895,-
Du blir eier av kurset og kan bruke det hvor lenge og hvor ofte du vil. Kurset kan sees på datamaskin, nettbrett eller mobil.

Benytt den blå knappen for å kjøpe kurset.

Vi samarbeider med utdannetlab.no på nettkursene våre og når du klikker på knappen vil du komme inn til kurset og du benytter knappen Få tilgang… for å betale og registrere deg som bruker.

Om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål før du kjøper kurset, ta kontakt med Tove på tove@vestfoto.no eller på telefon 90545559.

Vestfoto AS - Sevlandsvegen 80, 4275 Sævelandsvik | T: 905 45 559 | post@vestfoto.no

© Alle fotografier og tekster på dette nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven - Web: Appex.

Gå til facebook siden vår Personvern