MOBILFOTOKURS

FOR BEDRIFTER

KURS I MOBILFOTOGRAFERING FOR BEDRIFTER 

På få år har mobilkameraet blitt det foretrukne kameraet for de fleste. Den har gode funksjonaliteter og er alltid med oss. For bedrifter er det her et stort potensial og et virkemiddel – som ved riktig fokus og bruk kan skape store verdier for bedriftens markedsføring i sosiale medier.

Derfor tilbyr Vestfoto kurs i mobilfotografering for bedrifter. Det kan være foredrag på inntil en time, minikurs på to-tre timer eller heldagskurs. Vi tilpasser innholdet til tiden vi har disponibel, og vi vektlegger god veksling mellom teori og praksis på kursene. Vi kan også skreddersy opplegg med utgangspunkt i den enkelte bedrift sine behov.

AKTUELT INNHOLD

  • Lær viktige fotoprinsipper som enkelt forbedrer kvaliteten
    på bildene du tar
  • Få mest mulig ut av motivet på en kreativ måte
  • Skap historier i bildene
  • Utnytt de tekniske prinsippene, mobilen har flere muligheter enn du tror
  • Tips om nyttige fotoapper
  • Bildebehandling på mobilen

REFERANSER

Haugesundregionens Næringsforening arrangerte nylig frokostkurs i mobilfotografering, noe som ble en stor suksess! Deltakerne, som for øvrig representerte et tosifret antall bransjer, ga veldig gode tilbakemeldinger i evalueringen.  Kursholderne er behagelige, snakker et lettfattelig språk, og har en kjempefin balanse mellom teori og praksis. Vi kan anbefale dette på det sterkeste! Hilde Øygarden, Haugesundregionens Næringsforening

 

Som webredaktør er jeg hele tiden avhengig av gode bilder, både på nettsiden vår og på sosiale medier. Å lære mer om mobilkamera sin funksjonalitet og viktige fotoprinsipper som enkelt forbedrer kvaliteten på bildene, var veldig nyttig. Foredragsholderne formidlet kunnskapen på en engasjerende måte, der vi vekslet mellom teori og praksis. Dette er et kurs jeg varmt kan anbefale til alle som jobber med markedsføring i sosiale medier og som ønsker å lære mer om mobilfotografering.
Vibeke Berge Vierdal, Sveio kommune

 

Takk for et praktisk og pedagogisk kurs! Jeg lærte mye om fotografering når jeg deltok på Vestfotos mobilfotograferingskurs. Lysets betydning, å se motiv på en mer kreativ måte, å skape historier i bildene, og om bildebehandling. Gode tips ble formidlet på en veldig god måte med veksling av teori og praksis.
Anbefales!
Camilla Vandvik, Reiselivsrådgiver Karmøy kommune

skjermbilde-2016-10-24-kl-12-36-59

 

TA KONTAKT FOR INFORMASJON OG PRIS

Ta kontakt med Tove Virata Bråthen på telefon: 90545559 eller
e-post: tove@vestfoto.no om du er interessert i informasjon om kurs og priser.

KURSHOLDERE

TOVE VIRATA BRÅTHEN
IDA KRISTIN VOLLUM

Tove og Ida har holdt fotokurs siden våren 2012, hovedsaklig på Vestlandet, og fra sommeren 2015 også i Lofoten.

Tove har drevet Vestfoto siden 1998. Hun har hatt mange fotoutstillinger, utgitt postkort, kalendere, CD-romer og en rekke lokale bøker . Den første boka kom i 2006 – Haugalandet tegnet med lys. Etterhvert har det blitt bøker om Skudeneshavn, Ryvarden, Karmøy og Haugesund. Høsten 2013 ble boka “Nordsjøvegen – en reise i vakkert kystlandskap” lansert.

Ida er fotograf og har bidratt med bilder i alle Vestfotos bokprosjekter. De siste årene har hun vært fotoansvarlig i Vestfoto. Sin fotografutdannelse har hun fra Bilder Nordic i Oslo. Hun har hatt en rekke utstillinger.

EKSEMPLER PÅ BILDER TATT MED MOBILKAMERA

Ta KONTAKT FOR INFORMASJON OG PRIS

Ta kontakt med Tove Virata Bråthen på
telefon: 90545559 eller
e-post: tove@vestfoto.no
om du er interessert i informasjon om kurs og priser.

Vestfoto AS - Sevlandsvegen 80, 4275 Sævelandsvik | T: 905 45 559 | post@vestfoto.no

© Alle fotografier og tekster på dette nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven - Nettsiden driftes av: ZOCIAL

Gå til facebook siden vår Personvern