Personvern

Personvern

Personvern og databeskyttelse

Vi samler kun inn personlige opplysninger om deg (for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse) når du spesifikt gir oss slik informasjon på frivillig basis. Slik informasjon gis for eksempel ved bruk av vårt kontaktskjema og kan brukes til å følge opp forespørsler forbundet med salg, informasjon og lignende. Vi vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke med mindre loven krever det.

Hvis du har registrert din interesse hos oss, og med ditt samtykke, kan du bli kontaktet med relevante nyheter, tilbud eller informasjon som du har uttrykt interesse i eller som kan være av interesse for deg.

Besøkende til våre nettsteder

Når noen besøker dette nettstedet, vi samler standard internett-logginformasjon og detaljer om besøkendes atferdsmønstre. Vi gjør dette for å finne ut ting som antall besøkende til de ulike delene av nettstedet. Vi samler inn denne informasjonen på en måte som ikke identifiserer noen. Vi gjør ikke noe forsøk på å finne ut identiteten til de som besøker vår nettside. Vi vil ikke knytte data som er samlet fra dette nettstedet med noen personlig identifiserbar informasjon fra hvilken som helst kilde.

Bruk av informasjonskapsler fra dette nettstedet

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på maskinen fra nettsteder du besøker. De er mye brukt for å gjøre nettsteder å arbeide, eller arbeide mer effektivt, samt å gi informasjon til eierne av nettstedet. Hvis du ikke ønsker at slik informasjon skal lagres på din datamaskin kan de slettes i din nettleser.