Gøy med første fotokurs på Stord

Skrevet av Tove Virata Bråthen Foto: Ida Kristin Vollum - 24. september 2015 - Kategori: Fotokurs

Gøy med første fotokurs på Stord

Vi har tidligere hatt deltakere fra Stord, Fitjar og Bømlo på våre fotokurs på Haugalandet, og på oppfordring bestemte vi oss for å arrangere kurs på Stord. Dette gikk av stabelen foregående helg, nærmere bestemt 19. og 20. september. Her er et lite innblikk i de to kursdagene.

Når vi starter planleggingen av kurs på et nytt sted, har vi alltid fokus på å finne kurslokaler som ligger i omgivelser som inspirerer til fotografering. Vi var superfornøyde da vi fikk mulighet til å leie lokaler hos Sunnhordland Museum i Leirvik. I dette museumstunet bugner det av spennende motiver som deltakerne kan boltre seg i, og det er kort vei til sjø- og bymotiver.

Responsen på markedsføringen av kurset var god, og det var 17 deltakere som ble med på kurset. På bildene ser vi deltakerne prøve ut det de har lært på kurset om kreative og tekniske temaer.

(Klikk på første bildet og bruke pilene om du vil se dem i stort format)

Det er sjelden slik at man tar blinkskuddene når man er på fotokurs, for da er man så konsentrert om læring og har begrenset tid på å jobbe med motivene. Blinkskuddene kommer helst når man har god tid, er alene, kan bruke det man har lært i sitt eget tempo og ikke minst har mulighet til å forsvinne inn i motivene uten tanke for noe annet.

Likevel er vår erfaring at det blir tatt mange flott bilder på kurs, og vi er så heldige at noen av deltakerne på Stord har sendt oss bilder som vi kan få vise fram i bloggen. Enjoy!

Om du har lyst å lese om neste kurs vi skal ha på Stord kan du klikke her.

PS! Om du skulle lure på hva i all verden pappkoppene på det ene bildet gjør i disse omgivelsene, så kan vi fortelle at de er knyttet til en teknisk oppgave deltakerne skulle gjøre, i dette tilfellet løst på en glimrende måte!

(Klikk på første bildet og bruke pilene om du vil se dem i stort format)

Det er et privilegium når deltakere er fornøyd med kursene og denne uka har vi fått fantastiske tilbakemeldinger på e-post. Vi deler et par av dem med dere:

«Tusen takk for et kjekt og inspirerende kurs i helgen! Har fått nytt mot til å prøve meg mer på fotograferingen igjen etter utfordringer med nytt kamera. Helgen gikk så mye fortere enn jeg hadde sett for meg, tenkte først det var mange timer, men kunne lett holdt på noen dager til og lært enda mer! Igjen tusen takk! Jeg er veldig glad for at når jeg først meldte meg på kurs så var det med dere 2!»
Linn Beate Andersen

«Hei, hei! Takk for sist, du og du for noen kjekke dager! Måten dere formidler på, og engasjementet deres smitter, kurset var jeg 100 % fornøyd med! Plages mye med dårlig rygg, så jeg visste jeg ville bli sengeliggende i et par dager etter kurset, men det var det verdt!! Nok en gang, takk for 2 flotte dager i lag med dere 2 energibuntene !»
Iris Hammerø

Stikkord: fotokurs, grunnkurs, stord,


Vestfoto AS - Sevlandsvegen 80, 4275 Sævelandsvik | T: 905 45 559 | post@vestfoto.no

© Alle fotografier og tekster på dette nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven - Nettsiden driftes av: ZOCIAL

Gå til facebook siden vår Personvern