Selvsagt vil han også dele flotte bilder som vi i Vestfoto har tatt, som kan være til inspirasjon. I tillegg vil han jevnlig reposte utvalgte bilder fra #vestfoto, så vi oppfordrer deg til å bruke #vestfoto om du ønsker å bli vurdert for reposting. Teddy kommer også til å arrangere spennende fotokonkurranser på Instagram, så følg oss gjerne. Du finner oss på Instagram her >> Vi håper at Teddys lekenhet vil være til inspirasjon for dere. De av dere som er med på våre fotokurs vil treffe Teddy der.

Du finner oss på instagram her >>
Tag bildene dine med #vestfoto for å vurderes for reposting

Teddys første arbeidsdag gikk ut på å lære å bruke selfiestangen. Det er et kjekt leketøy om du ønsker å få med mer av motivet. Her har vi lurt oss til å få med Tove også.

Teddy vil gjerne at dere skal bli litt bedre kjent med ham, han hadde derfor med seg noen bilder fra tidligere opplevelser. Som dere ser er han en leken fyr som liker å være ute, leke ved havet, være sammen med dyra, men også bare være i øyeblikket og nyte livet. Og som han vil vise dere seinere, er han kjempeglad i å reise og oppleve nye ting.

Du finner oss på instagram her >>
Tag bildene dine med #vestfoto for å vurderes for reposting

 

© Foto: Ida Kristin Vollum

Stikkord: instagram, Teddy,


Vestfoto AS - Sevlandsvegen 80, 4275 Sævelandsvik | T: 905 45 559 | post@vestfoto.no

© Alle fotografier og tekster på dette nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven - Nettsiden driftes av: ZOCIAL

Gå til facebook siden vår Personvern