Vi stuper ut i bloggens verden

Skrevet av Tove Virata Bråthen Foto: Ida Kristin Vollum - 11. september 2015 - Kategori: Aktuelt

Vi stuper ut i bloggens verden

Hva er vel mer naturlig enn å starte blogg på vestfoto.no, når lidenskapen for skrivingen har overtatt mer og mer for fotograferingen, for en av oss. Skrivegleden min kom snikende for snart ti år siden og for hver bok vi har utgitt har fasinasjonen for ordene økt.

Jeg har selvfølgelig ikke glemt at bilder sier mer enn tusen ord, så bilder skal få sin rikelige plass her inne. Når jeg er så heldig at jeg har en superdyktig fotograf som Ida på laget i Vestfoto, er jo ikke det noe problem.

Både Ida og jeg gleder oss til å begynne med bloggingen. Begge ønsker å dele fototips med dere, ta dere med innom fotokursene, inn i hverdagen i Vestfoto og ut på reisene våre. Vi ønsker også å gi dere noen glimt inn i bøkene våre, og opplevelsene vi har hatt i forbindelse med disse.

På fotokursene våre står kreativitet og inspirasjon i fokus. Dette er et tema som opptar meg mye, ikke bare i forhold til foto men også i forhold til andre uttrykksformer, og ikke minst i livet generelt. Jeg kommer derfor også til å blogge om dette temaet og dele både mine egne erfaringer, men også erfaringer fra noen av mine største helter på dette området.

Vi ønsker også å ha gjestebloggere og kommer blant annet til å invitere noen av våre kursdeltakere til å blogge for oss. Dette er noen av bloggidéene vi har, og det dukker sikkert opp flere, idéer har ofte en tendens til det.

Hva skjer i Vestfoto i disse dager?

Jo, vi er i oppstarten av en spennende høstsesong. Vi har hatt fokus på å komme i gang med blogg og nyhetsbrev som vi nå lanserer. Om du ønsker å motta nyhetsbrev kan du melde deg på via linken helt nederst på siden.

Om ikke lenge lanserer vi også en egen instagramkonto for Vestfoto. Følg med, følg med…

I slutten av august hadde vi gleden av å sette i gang med årskurset Kreativ fotoprosess i Sør-Rogaland, hvor 12 flotte kvinner skal utvikle sin fotokreativitet gjennom et helt år. De som startet på årskurset på Karmøy i januar har hatt en fin utvikling og vi gleder oss til utstillingen de skal ha på Thorsenhuset i Sævelandsvik i desember 2015.

Vi har bra med påmeldinger til grunnkursene både i Leirvik, på Obrestad og i Sævelandsvik, noe vi selvsagt gleder oss stort over. Også kursene i blåtimefotografering er det stor interesse for. Vi holder i disse dager på å planlegge kursene for vårsesongen, så følg med under fotokurs i menyen, om du er interessert i kurs i høst eller er spent på hva som kommer neste år.

Vi håper du kommer til å følge bloggen vår, og om du har noen innspill til oss er vi glade for å få det. Er det kanskje noe du kunne tenke deg at vi skal skrive om?

Foto: Ida Kristin Vollum

Stikkord: fotokurs, nyheter,


Vestfoto AS - Sevlandsvegen 80, 4275 Sævelandsvik | T: 905 45 559 | post@vestfoto.no

© Alle fotografier og tekster på dette nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven - Nettsiden driftes av: ZOCIAL

Gå til facebook siden vår Personvern